Meer dan +10.000 Tevreden Klanten

Veilig, betrouwbaar & comfortabel

Met Berado krijg jij méér gedaan, met minder pijn.

S1P Veiligheidsklasse - Uitstekend voor magazijnwerk, bouw of in de fabriek.

100% Anti-slipzolen voor onverslaanbare grip op elke ondergrond

Kevlar Binnenzool - Beschermt de voeten tegen scherpe voorwerpen

Elite Comfort - Verbeterd postuur voor optimale prestaties de gehele dag door

Boost Productiviteit

#1 Werkschoen in Nederland

Actie Verloopt Deze Week

lange dagen & pijnlijke voeten...

Nooit meer met Berado.

Het geheim achter de schoen die voelt als een sportschoen, is het resultaat van jarenlange innovatie en onvermoeibare toewijding aan comfort en veiligheid.

BERADO heeft de handen ineengeslagen met orthopedische specialisten en modeontwerpers om een werkschoen te ontwikkelen die zowel stijl als functie heeft.

BESTSELLERS

Onze best-verkochte modellen, dagelijks gedragen door meer dan 10.000+ tevreden klanten.

*LET OP: BIJNA UITVERKOCHT

Meer dan 10.000+ Tevreden Klanten!💪

Ik werk al meer dan 25 jaar in de bouw en heb talloze werkschoenen uitgeprobeerd die comfort en bescherming beloofden. Maar na lange dagen op de bouwplaats, eindigden mijn voeten altijd pijnlijk, met blaren en al. Dat veranderde allemaal toen ik Berado's werkschoenen ontdekte. Vanaf het moment dat ik ze aantrok, voelde ik het verschil – de demping, de ondersteuning, het stevige maar toch lichtgewicht ontwerp. Nu kan ik meer uren werken zonder enige pijn of vermoeidheid, en ik voel me energieker dan ooit tevoren. Berado heeft mijn werkervaring echt getransformeerd, en ik ga nooit meer terug naar mijn oude schoenen.

Richard N.

Geverifieerde Koper

Ik zag er altijd tegenop om elke dag naar mijn werk te gaan, wetende dat ik uren op mijn voeten zou doorbrengen in oncomfortabele, slecht gemaakte werkschoenen. Ik heb mijn portie uitglijden en vallen wel gehad, en ik maakte me altijd zorgen over het oplopen van verwondingen op het werk. Maar sinds ik heb geïnvesteerd in een paar Berado's werkschoenen, is mijn hele houding veranderd. De antislipzolen geven me vertrouwen op elke ondergrond, terwijl de stalen neuzen en Kevlar binnenzolen de ultieme bescherming bieden. Plus, het stijlvolle ontwerp maakt dat ik me voel alsof ik gewone sneakers draag, en geen lompe werklaarzen. Berado heeft me weer enthousiast gemaakt om naar mijn werk te gaan, en ik kan me niet voorstellen iets anders te dragen op de bouwplaats.

Stefan van O.

Verified Buyer

Ik ben al meer dan 20 jaar monteur en ik heb altijd gewoon geaccepteerd dat voetpijn en vermoeidheid bij het werk hoorden. Ik heb elk merk werkschoenen geprobeerd, van de goedkoopste tot de duurste, maar geen van hen maakte echt verschil. Ik was sceptisch toen ik voor het eerst over Berado hoorde, maar ik vond dat ik niets te verliezen had door ze eens te proberen. En jongen, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Deze schoenen zijn een totale gamechanger voor mij geweest. De antislipzolen houden me stabiel op gladde oppervlakken, terwijl het ergonomische ontwerp en de dempingstechnologie mijn voeten de hele dag comfortabel en ondersteund houden. Voor het eerst in mijn carrière zie ik niet op tegen werken in de ochtend, omdat ik weet dat mijn voeten de uitdaging aankunnen. Berado heeft me een nieuw leven in mijn professionele carrière gegeven, en ik kan niet dankbaarder zijn.

Paula M.

Verified Buyer

V.S.

Anderen

S1P of S3 Veiligheidsklasse

-

Lichtgewicht met sneaker design

Zwaar en lomp

Gemaakt met orthopedisch design.

Geen orthopedisch design, veel pijn.

Comfortabel, perfect voor lange dagen.

Oncomfortabel, last na aantal uur.

Anti-Slipzolen

Gevaarlijk op glad terrein

Kevlar binnenzool, beschermd voor scherpe voorwerpen

Makkelijk te doorboren met scherpe voorwerpen

Bij Berado begrijpen we de uitdagingen waar de arbeidssector elke dag mee te maken heeft. Lange dagen, zwaar terrein en veeleisend lichamelijk werk kunnen hun tol eisen van je voeten, je lichaam en je algehele welzijn.

Daarom hebben we de ultieme werkschoen gecreëerd – een schoen die geavanceerde technologie, eersteklas materialen en innovatief ontwerp combineert om het comfort, de ondersteuning en de bescherming te bieden die je nodig hebt om uit te blinken op de werkvloer.

Dè #1 Keuze van Nederland & België

Perfect ontwerp!

Berado's werkschoenen hebben mijn carrière in de bouw revolutionair veranderd. Ik heb geen last meer van voetpijn en vermoeidheid en kan met vertrouwen en gemak langere uren werken.

- Emmanuel B.

Erg comfortabel.

Berado's werkschoenen zijn de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid en comfort. Ik zal nooit meer een ander merk werkschoenen dragen.

Siemen V.

Geen betere werkschoen op de markt!

Als verpleegkundige sta ik de hele dag op mijn voeten, en Beardo's werkschoenen zijn een redder in nood geweest. Het comfort, de ondersteuning en de ademendheid zijn ongeëvenaard.

- Alyssa K.