Duizenden mensen houden van de Berado werkschoenen, en dit is waarom.

Hi! Ik ben Jason en ik ben 47 jaar oud!


Zo houden de werkschoenen van Berado mijn voeten veilig, gezond en comfortabel tijdens lange werkdagen!


Ik wil mijn verhaal delen omdat ik weet dat het je zal aanspreken... Lees het helemaal tot het einde...


Ik ben Jason en ik werk nu al meer dan tien jaar in een fabriek.


Ik ben trots op mijn werk, maar ik heb altijd moeite gehad om betrouwbare werkschoenen te vinden. De meeste zijn oncomfortabel, passen niet goed en bieden onvoldoende ondersteuning.


Elke dag kom ik thuis met pijnlijke voeten en een zere rug, en het duurt uren om de pijn te verlichten.

En als het alleen de pijn was... maar dat is het niet. Elke keer, na een paar weken dragen, beginnen mijn voeten vies te ruiken.


Sommigen vinden de pijn misschien een klein dingetje, maar na meer dan 20.000 stappen per dag gedurende meer dan tien jaar, realiseer je je dat het niet zo klein is en een aanzienlijke invloed heeft op je gezondheid en algehele welzijn. 

     

Mijn vrouw heeft voorgesteld om een ​​nieuwe baan te zoeken, maar dat wil ik niet; Ik vind mijn baan leuk. 

     

Wat ik niet leuk vind, zijn pijnlijke voeten en steeds een nieuw paar werkschoenen moeten kopen. 

     

Waar ik nog meer een hekel aan heb, is om voor elk paar werkschoenen goedkeuring te vragen bij de veiligheidsafdeling. 

     

Ik wist dat ik iets moest doen voordat ik mijn voeten permanent zou beschadigen. Maar wat? Wat kon ik anders doen dan nieuwe werkschoenen zoeken en uitproberen? 

     

En het antwoord is niets... ook al is het kostbaar en tijdrovend, toch moet ik af en toe een nieuw paar werkschoenen aanschaffen.

     

Totdat ik op een dag tijdens het surfen op internet een advertentie voor werkschoenen van BERADO zag. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor mensen die in uitdagende omgevingen zoals fabrieken werkten. 

     

Wat anders was aan de BERADO-schoenen, was het feit dat ze eruit zagen als gewone sportschoenen.


 Ze werden gepresenteerd als stijlvol, flexibel en licht. Ik was hier sceptisch over omdat de meeste werkschoenen zo worden aangeprijsd... 

     

Aarzelend bestelde ik een paar BERADO werkschoenen online en wachtte vol verlangen af. 

     

Zodra ze de volgende dag al aankwamen, trok ik ze aan en wist ik dat ze anders waren dan alle andere werkschoenen die ik eerder had gedragen. 

     

Ze waren erg licht, comfortabel zoals geadverteerd en ondersteunden mijn voeten en rug. 

     

De volgende dag droeg ik mijn nieuwe BERADO werkschoenen naar het werk. Het was verrassend hoeveel gemakkelijker het was om door de dag heen te bewegen. Mijn voeten en rug deden niet zoveel pijn als gewoonlijk, en ik had meer vertrouwen om mijn werk veilig te doen.

"Wat de Berado schoen uniek maakt is de lichte, flexibele en dempende samenstelling voor het voorkomen van pijnlijke voeten en lange werkdagen zonder problemen."

Wat ook leuk is om te zeggen is dat de veiligheidsafdeling dacht dat ik mijn externe sportschoenen aan had en ik ze moest uitdoen zodat ze de schoenen konden controleren.


Natuurlijk, met een goedkeuring... 

     

De volgende weken droeg ik opnieuw mijn BERADO werkschoenen naar het werk. Ik merkte een aanzienlijke verbetering in mijn algehele gezondheid en welzijn.

     

Ik hoefde niet langer uren te besteden aan het verlichten van mijn voeten en rugpijn zodra ik thuiskwam, en mijn vrouw was ook blij, omdat ze niet naar mijn gezeur op de bank hoefde te luisteren. 

Sterker nog, mijn leidinggevende was zo onder de indruk van de voordelen en het uiterlijk van mijn nieuwe werkschoenen dat hij ook besloot een aantal paar BERADO-werkschoenen te bestellen voor de andere collega's in de ons team. 

     

Al snel droegen er nog meer collega’s in de fabriek BERADO-werkschoenen en ze merkten allemaal een aanzienlijke verbetering in hun comfort en veiligheid op het werk.

     

Sindsdien heb ik nog twee paar BERADO werkschoenen bijgekocht, niet omdat ze achteruit gingen, maar omdat ik ze graag dagelijks afwissel. Het helpt ze langer mee te laten gaan omdat ze een dag de tijd hebben om al het vocht op te nemen na een lange dag werken...


Als je in een fabriek werkt of ergens anders waar werkschoenen vereist zijn, dan zijn de BERADO werkschoenen precies wat je nodig hebt. 

     

Doe jezelf een plezier, zorg goed voor je voeten, rug en algeheel welzijn, en koop de werkschoenen die je verdient! 

    

Of als je iemand kent die altijd werkschoenen draagt, deel dit artikel dan met hen... ze zullen je later dankbaar zijn! 

     

Ik hoop echt dat het zelfs maar een fractie van de impact op jouw leven heeft die het op het mijne had, want wat je gaat krijgen heeft mijn leven voor altijd verbeterd! 

     

- Jason 


"Laatste kans op 30% Korting! Door de grote vraag zullen we snel uitverkocht raken"

Berado heeft meer dan 10.000 Tevreden klanten!

Bas H. - geverifieerde koper

Heerlijke schoen om mee te lopen. Moderne uitvoering. Licht van gewicht en ik zal ze zeker aanprijzen bij mijn collega's”


Nathalie A. - geverifieerde koper

Sportieve lichtgewicht werkschoenen. De schoenen zien er sportief uit en zijn erg licht van gewicht waardoor dit niet belastend is voor mijn voeten. Ze voldoen ook aan de juiste kwaliteits eisen waardoor ik ze van mijn werkgever mocht aanschaffen!”


Justin S. - geverifieerde koper

Fijne werkschoenen, en goede klantenservice. Ik had perongeluk de verkeerde maat besteld. Klantenservice heeft dit goed weten op te lossen. Gebruik de schoenen nu al 5 maanden, en ze zijn nog steeds helemaal goed. Top schoenen dus!”